Budite online sa ELTISI!

 
Language & Translation Centre
Budite online sa ELTISI!
by LTC Language&Translation Centre - Saturday, 17 September 2011, 9:27 AM
 
http://topanuncio.com.br/images/listings/moises17-1312332932-d_pic.jpg

Želite da učite engleski na nekonvencionalan način u vreme kada to Vama odgovara? Intenzivni kurs engleskog preko Interneta je rešenje za Vas!

Razgovarajte, pregovarajte, dogovarajte......sve na engleskom!

Šta je online kurs engleskog jezika?

Online kurse je najjednostavinije rečeno,nastava preko Interneta. Sadržaju kursa možete pristupiti sa bilo kog kompjutera iz bilo kog mesta. Jedini uslov je da imate dobru vezu sa Internetom i slušalice sa mikrofonom za časove konverzacije.

Vežbe koje radite su interaktivne, odnosno čim uradite vežbu, dobijate povratnu informaciju koliko imate tačnih odgovora i gde ste pogrešili, a eseje koje napišete pregleda profesor i šalje Vam komentar i savete kako da poboljšate svoje pisanje.

Sve vežbe prate i dodatna objašnjenja i instrukcije,pa ako ,na primer, vežbate određeno vreme, dobićete i informacije kada se koristi, kako se gradi i sl.

Primere aktivnosti koje ćete imati na našim kursevima možete pogledati u Business Club Intermediate.

Kome su namenjeni online kursevi?

Online kursevi u školi engleskog jezika ELTISI su namenjeni svima koji žele da uče engleski jezik na nekonvencionalni način kao i onima koji iz bilo kog razloga nisu u mogućnosti da pohađaju časove u školi engleskog,a žele da napredjuju.

Kada je u pitanju nivo znanja, najbolje rezultate daje rad sa polaznicima koji mogu da aktivno komuniciraju na engleskom jeziku, odnosno kojima je potrebno da ispoliraju ono što znaju i krenu dalje. Moguće je organizovati kurs za sve nivoe znanja,a za početnike savetujemo kombinaciju se kursevima u školi engleskog jer su na tom nivou znanja efikasniji klasični časovi,a kurs preko Interneta je idealan dodatak!

Kada se održavaju časovi?

U vreme kada to Vama odgovara, bez obzira da li je to 5 sati ujutro ili 12 uveče. Niste ograničeni vremenom, uklapanjem termina časa sa profesorom ili drugim đacima u grupi.

Koliko časova traje jedan online kurs engleskog?

30 časova (15 časova x 90 minuta) je posvećeno poboljšanju čitanja,pisanja i slušanja.

5 časova ( u trajanju od 20 minuta) je posvećeno konverzaciji.

Ukoliko vežbe radite dva puta nedeljno,Vaš kurs će trajati 9 nedelja. Ako se odlučite da radite intenzivnije, odnosno više od dva puta nedeljno, kurs ćete završiti za kraće vreme.

Šta učim u toku kursa?

Gradivo obuhvata rad na 4 veštine bitne za engleski jezik: čitanje,slušanje,pisanje i usmenu komunikaciju. U okviru ovih veština poboljšavate i svoju gramatiku,fond reči i izgovor.

Kako da znam koji je kurs za mene?

Pre početka kursa dobićete dijagnostički test da bi utvrdili Vaš nivo znanja.

Koje su prednosti ovog načina učenja engleskog?

Radite kad ste slobodni, brzinom koja Vama odgovara, sa mesta koje Vama odgovara bilo da je to Vaša kancelarija, kuća, hotel. Ne morate da se prilagođavate rasporedu, ne gubite vreme u putu do škole i učite,a da ne izađete iz svoje sobe!

Koliko kurseva postoji?

Postoje kursevi za sve nivoe znanja. Dakle, na ovaj način možete učiti engleski kolikogod to budete želeli.

Kako funkcioniše online kurs?

Kada se prijavite na kurs i uradite dijagnostički test, dobijate link ka našoj VIRTUALNOJ UČIONICI . Dobićete mejl sa informacijama o Vašem korisničkim imenom i lozinkom za pristup Vašem kursu engleskog jezika.

Kada uđete u VIRTUALNU UČIONICU videćete svoj prvi čas. Profesor otvara naredni čas kada vidi da ste završili sve vežbe iz trenutno aktuelnog časa.

Vaš profesor prati šta ste uradili i sa kojim uspehom,pa će, ukoliko je to potrebno, dodati vežbe za savladavanje gradiva koje Vam sporije ide.

(Edited by Administrator M - original submission Saturday, 17 September 2011, 09:54 AM)